onsdag den 9. marts 2011

Forkælelse

Forkælelse er noget vi alle har behov for før eller siden. Vi får det af venner, kæreste og familie, men vi kan også selv gøre noget godt for vores krop og sjæl. Når man forkæler sig selv, kan man gøre noget godt for sig selv, fx kan man tage sig et langt varmt bad, hvor man får brugt den saltscrub man fik måneder tilbage, og pleje huden med en god fugtighedscreme. Man kan også lave sig en god frokost man kan have med på job eller i skole. Der er oceaner af muligheder for, hvordan lige netop du kan og vil forkæles uden at det behøver at koste en hel bondegård.
  • Tag dig et fodbad mens du ser din yndlingsserie.
  • Lav dig en lækker kop kaffe/te og køb dig et blad, du kan sidde og læse i ro og mag.
  • Tag et langt varmt bad og plej din hud med saltscrub og creme (Scrub altid mod hjertet og vær særligt omhyggelig på knæ, albuer, hænder, fødder og balder, da der ofte udskilles flere døde hudceller her.).
  • Lav dig en god og lækker morgenmad.
Her er blot dem jeg lige kunne komme på, men hvert menneske har sine behov og tanker omkring forkælelse. Vær' kreativ og forkæl dig selv på denne grå forårsdag!
Her er 2 af mine favorit produkter, når jeg skal pleje mig selv. Begge produkter kan man købe i Matas for små hundrede kroner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar